Οι υπηρεσίες μας

Μηχανογράφηση & Επαγγελματικές Εφαρμογές εδώ και 33 χρόνια

Έπειτα από χρόνια παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης και επαγγελματικών λύσεων, μεγαλύτερη αποζημίωση για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, τεχνικές εταιρείες, Δημόσιες Υπηρεσίες και φυσικά ο μεγάλος αριθμός των ελεύθερων επαγγελματιών που μας προτίμησε είναι ένα δείγμα του πελατολογίου μας.
Συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα Software Houses στο χώρο της Πληροφορικής, παρέχουμε συστήματα μηχανογράφησης για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Εμπορικά Προγράμματα

Ακούμε, καταγράφουμε και αναλύουμε τις απαιτήσεις σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη μηχανογράφηση της επιχείρησης σας με τα κορυφαία προγράμματα της αγοράς. UNISOFT, SOFTONE, PROSVASIS, Datacomm και CSA, είναι οι βασικοί μας συνεργάτες, αξιοποιώντας με το καλύτερο τρόπο, με ασφάλεια και αξιπιστία, τις εμπορικές τους εφαρμογές.

Λογιστικές Εφαρμογές

Έχουμε τη λύση για κάθε λογιστικό και φοροτεχνικό γραφείο. Εξελιγμένες εφαρμογές με στόχο την καλύτερη μηχανοργάνωση και απόδοση ενός λογιστικού γραφείου, οι εφαρμογές των συνεργατών μας βρίσκονται στις κορυφαίες επιλογές των πελατών μας.

Μισθοδοσία

Καθώς η διαχείριση της μισθοδοσίας και τα στοιχεία των εργαζομένων αποτελούν μια ζωτικής σημασίας διαδικασίες για την ομαλή λειτουργία μιας επιχείρησης, η χρήση αξιόπιστων και ευέλικτων προγραμματών κρίνεται απαραίτητη. Στην InfoPlus σας τα παρέχουμε όλα αυτά

Αν έχετε ένα Όραμα Θα σας βοηθήσουμε να το  μετατρέψετε σε πραγματικότητα

Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων

Μετά από πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, πεποίθησή μας είναι ότι ο δρόμος της επιτυχίας για μια επιχείρηση περνά μέσα από τη σωστή οργάνωση και διαχείριση.

Σήμερα, για την επίτευξη αυτού του στόχου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύγχρονη οργάνωση και μηχανογράφηση της επιχείρησης. Τα εμπορικά προγράμματα και η υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, έχουν αποδειχτεί βασικοί αρωγοί στην επιτυχία της εμπορικής διαχείρισης των επιχειρήσεών τους και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.

Μια απο τις μεγαλύτερες συνεργασίες μας στο χώρο της μηχανογράφησης είναι αυτή με το Software House της UNISOFT. Ως επίσημοι συνεργάτες της UNISOFT εδώ και 30 χρόνια παρέχουμε όλα τα προϊόντα της και την απαραίτητη υποστήριξη πάνω σε αυτά.
Σε εμάς θα βρείτε τις πλέον διαδεδομένες λύσεις στα εμπορικά προγράμματα όπως και κάθε εναλλακτική έκδοση για τα προγράμματα Atlantis, Κεφάλαιο και XLine.
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες που αφορούν τις εφαρμογές της UNISOFT και το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας κατευθύνει για την επιλογή της καλύτερης λύσης στην μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

Εξίσου πετυχημένη και αποτελεσματική είναι η συνεργασία μας και με την Datacomm. Έχοντας την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση, υποστηρίζουμε και καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας που επέλεξαν τα προϊόντα της Datacomm για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής τους.
Εύχρηστο και λειτουργικό για κάθε χρήστη, το WinEra ERP μπορείτε να το προμηθευτείτε και να εκπαιδευτείτε σε αυτό από εμάς. Το WinEra ERP είναι δομημένο σε επί μέρους λειτουργικές ενότητες και καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των επιχειρήσεων.
Η δομή σε ενότητες το καθιστά ιδανική λύση τόσο για επιχειρήσεις με σύνθετη δομή, εξειδικευμένες διαδικασίες και ειδικές μηχανογραφικές απαιτήσεις που επιθυμούν να διαθέτουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εφαρμογή στις δικές τους επιμέρους λειτουργικές ανάγκες, όσο και για επιχειρήσεις με τυποποιημένες λειτουργικές ανάγκες και απαιτήσεις. Οι ενότητες διατίθενται στην αγορά μεμονωμένα ή ως πρότυποι συνδυασμοί, με ειδική τιμολογιακή πολιτική

Μεγάλο μερίδιο των υπηρεσιών μας και της υποστήριξής μας έχει η μηχανογράφηση των Φαρμακείων.
Μεγαλύτερος υποστηρικτής των υπηρεσιών μας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας και τα περισσότερα μέλη του τα οποία έχουν εμπιστευτεί εμάς για την μηχανοργάνωση των Φαρμακείων τους.
Η συνεργασία μας με την CSA Farmakon έχει αποδώσει τα μέγιστα όσον αφορά στην υποστήριξη των Φαρμακείων. Πέρα από το FarmakoNet η γκάμα των προϊόντων της CSA περιλαμβάνει και τα πλέον σύγχρονα προγραμματιστικά εργαλεία.
Το FarmakoNet είναι σχεδιασμένο με σύγχρονα προγραμματιστικά εργαλεία. Εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας των Windows και είναι εύκολο στη χρήση ακόμα και για το φαρμακοποιό που δεν είναι εξοικειωμένος με αυτό το περιβάλλον.

Γαλλικής Δημοκρατίας 21

Καβάλα  Τ.Κ. 65302

infoplus@otenet.gr

2510 228000
2510 224739
2510 837367